PS5 HACK Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 707 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Kstuff 1.07 Beta Yayımlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,469
1,144
113
40
EchoStrech yeni kstuff betayı yayınladı, bu yeni sürümde FW 12.70 kadar tam kupa desteği ve sahnenin yeni yıldızı ffpfs için tam destek eklendi. Test etmek isteyen kişiler aşağıdan bağlantıyı deneyebilirler. Yakında ppfs için bir video yayınlayacağım ne kadar güçlü olduğunu görmeniz için testlerde 1TB SSD’ye 23 tane 3A oyun yükledim. Test ettiğim bazı oyunlar

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Örnek vermem gerekirse ;

Astro bot 160GB dan 44GB
Spider Man 2 256GB dan 110 GB
Resident Evil Requiem 125 GB dan 70GB
The Witcher 3 140GB dan 90GB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

omer25omer

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2012
61
17
8
33
EchoStrech yeni kstuff betayı yayınladı, bu yeni sürümde FW 12.70 kadar tam kupa desteği ve sahnenin yeni yıldızı ffpfs için tam destek eklendi. Test etmek isteyen kişiler aşağıdan bağlantıyı deneyebilirler. Yakında ppfs için bir video yayınlayacağım ne kadar güçlü olduğunu görmeniz için testlerde 1TB SSD’ye 23 tane 3A oyun yükledim. Test ettiğim bazı oyunlar

Örnek vermem gerekirse ;

Astro bot 160GB dan 44GB
Spider Man 2 256GB dan 110 GB
Resident Evil Requiem 125 GB dan 70GB
The Witcher 3 140GB dan 90GB

Bu sist
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

ffpfs sisteminde birde türkçe yama eklemeyi çözseler eeksik bişe kalmıyor

not harici hdd de yeni oyunlar çalışıyor ssd ye göre biraz uzun yükleme süresi var

hasan2741

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 23, 2021
72
38
18
Bu sist

not harici hdd de yeni oyunlar çalışıyor ssd ye göre biraz uzun yükleme süresi var
Ekleyebilirsin teorik olarak. Ppsa klasör halinde iken yama dosyasını içine gömüp sonra ffpfs formatına dönüştürdüğünde çalışır diye düşünüyorum.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,019
1,912
113
Cahilliğimi magzur görün bu dosyalar boyut olarak arsivlemek içinmi sıkıştırılıyor yoksa direk ssd oynanabilir dosya olarakmi bu boyutlara düşüyor

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,469
1,144
113
40
Yavaş yükleme sorunu yok, Türkçe yamalar çalışıyor, Trophy desteği mevcut. Tüm oyunlar v0.0.7 ile image oluşturuldu. Geliştirici drakmor milisaniye fark olduğunu söyledi bu kimsenin hissedebileceği bir şey değil.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
887
432
63
Yavaş yükleme sorunu yok, Türkçe yamalar çalışıyor, Trophy desteği mevcut. Tüm oyunlar v0.0.7 ile image oluşturuldu. Geliştirici drakmor milisaniye fark olduğunu söyledi bu kimsenin hissedebileceği bir şey değil.
Bu müthiş bir şey geriye kaldı ps4 zamanındaki gibi oyunlar çıkar çıkmaz oynayabilmek bu arada drakmor apr emuda da baya katkısı olan kişi miydi gerçek pkg sorunumuzu da çözebilir mi? 🙂
Bu arada bu sıkıştırılmış oyunları harici ve dahili ssd hız farkı var mı bir şekilde ya da ps5 yorma durumu var mı?

hasan2741

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 23, 2021
72
38
18
Bugün exfat builderin son sürümü ile Astrobotu ffpfs formatına çevirdim. Ffpkg formatı ile yüklüyken dahili hafızamda 83gb yer mevcutken ffpfs formatında kalan yer 245 gb oldu. Yani yaklaşık 160gb bir kazanım elde ettim dahili hafızada. Ancak yükleme süreleri malesef aşırı uzadı. Sizin diğer konuda verdiğiniz bizkutun aracı malesef astroyu dönüştürmedi hata verdi bende. Araç fark ediyor mu bilmiyorum ama dahili hafızada yükleme süreleri can sıkıcı

OyunDelisiyim

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
356
700
93
Bu sist

Bu konu üzerine çalışıyoruz. ffpfs dosyalarını tekrar dışarı çıkartmadan türkçe yamayı direkt içine enjekte edecek bir yazılım yapma aşamasındayız.

Gelişmeleri aktarıcam.

Bugün exfat builderin son sürümü ile Astrobotu ffpfs formatına çevirdim. Ffpkg formatı ile yüklüyken dahili hafızamda 83gb yer mevcutken ffpfs formatında kalan yer 245 gb oldu. Yani yaklaşık 160gb bir kazanım elde ettim dahili hafızada. Ancak yükleme süreleri malesef aşırı uzadı. Sizin diğer konuda verdiğiniz bizkutun aracı malesef astroyu dönüştürmedi hata verdi bende. Araç fark ediyor mu bilmiyorum ama dahili hafızada yükleme süreleri can sıkıcı
Dahili hafızada oynamayın oyunları her zaman sıkıntı bir durum o. Zaten bu yazılımcılar da bunu tavsiye etmiyor. Harici SSD ile her zaman sıkıntısız.